Zaalhuur

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering, borrel of bedrijfsfeest?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Proost beschikt over drie verschillende, ruime zalen én een dakterras, en kan u dus op uw wenken bedienen. Voor één dagdeel bedraagt de zaalhuur €200,00. Voor één gehele dag is dat €500,00.

U kunt bij Proost ook verschillende activiteiten boeken, wat denkt u van een heerlijk arrangement met eten, een proeverij van verschillende dranken of misschien wel een workshop over hoe je cocktails maakt? Binnen Proost hebben we verschillende ruimtes die we kunnen inzetten voor uw gelegenheid. Iedere ruimte heeft een eigen uitstraling en is ingericht met een bar en een DJ booth. Zo kunt u het helemaal naar uw eigen hand zetten, met natuurlijk hulp en ondersteuning van ons!

Op donderdag, vrijdagen en zaterdagen zullen we openen voor ons reguliere publiek. De zalen zijn dan te huren tot twaalf uur.

Klik op de link hieronder om naar onze website te gaan die speciaal is ingericht voor de zaalhuur van Proost in Breda. Hier kunt u meer informatie vinden over de verschillende ruimtes en kunt u ook gelijk een aanvraag doen voor een eventuele reservering.

pakhuis te huur skybar te huur voorbar te huur