Proeverijen

Vodka, whiskey en rum proeverijen bieden we aan op de tweede verdieping, oftewel de Skybar. We hanteren een maximum van 30 personen en een minimum van 9 personen. Onze Skybar heeft een mooie, sjieke uitstraling, wat zich uitstekend voor dergelijke uitjes leent.

De skybar is de unieke plaats in Breda voor een leerzame, interessante en vooral leuke proeverijen te ervaren. In deze aangeklede omgeving sta je tussen premium dranken die voor de drankenkast thuis iets te enthousiast zijn. Zo vind u verschillende merken en smaken zoals Johnny Walker, Absolut Vodka, verschillende champagne merken en uiteraard ook verschillende rum merken. We hebben zelf een selectie gemaakt van de verschillende merken en producten. Zodat u altijd iets kunt proeven wat u lekker en interessant vind.

De merk proeverijen gaan voornamelijk het diepe in; u zult ervaren hoe een 15 jaar oude rum smaakt en hier ook meer over te weten komen. De product proeverijen laat de verschillen zien tussen bijvoorbeeld rum soorten. Op dit moment kunt u de verschillende smaken proeven van Whiskey, Vodka, Rum en Bier. Elke proeverij heeft zijn eigen unieke aspecten en laat u op verschillende manieren kennis maken met de smaken en merken.

Wilt u graag een speciale proeverij voor uw gezelschap? Dit is natuurlijk ook mogelijk. U kunt met ons contact opnemen om hierover te brainstormen.

 

Laat u dus verrassen en kom ook met uw gezelschap proeven van de verschillende smaken!

vodka-workshop Absolut Vodka skybar

PROEVERIJEN

Whiskey Proeverij € 32,50 p.p.
Vodka Workshop € 32,50 p.p.
Rum Proeverij € 32,50 p.p.
Bier Proeverij € 21,50 p.p.
Reserveer!