In gesprek met Tony Junior | Proost in Breda

In gesprek met Tony Junior

26
aug
2016

Donderdag 1 september zal Tony Junior bij Proost in Breda achter de draaitafels kruipen om zich verder te nomineren voor de Dj Mag Top 100! Vorig jaar heeft hij hier ook aan meegedaan maar was hij iéts te laat met de communicatie en hoopt dus dit jaar hoger in de ranking te komen.

 

Tony Junior is onder andere bekend van zijn nr. 1 hit ‘Loesje’ uit 2010, maar natuurlijk ook door zijn remixes en zijn samenwerkingen met grotere namen in de DJ scene zoals o.a. Tiësto, Calvin Harris en Rihanna.

Kortom Tony Junior is “hot” en daarom hebben wij hem wat vragen gesteld:

 

Je staat bekend op Social Media om je ludieke vlogs, heb je nog meer speciaals in petto voor je volgers?

Ik ben bezig om mijn YouTube kanaal te vergroten. Er komt dus zeker meer aan dan alleen vlogs, maar daar moeten jullie nog even op wachten ;)

 

Het stemmen op de DJ Mag top 100 is al enige tijd aan de gang, heb je enig idee hoe het er nu voor staat?

Nee de precieze stand weet ik nog niet! Ik heb wel het gevoel dat het beter gaat dan vorig jaar, maar dan moet ik niet te hard zeggen!

 

De samenwerking met Tiësto was een enorme mijlpaal in je carrière, heb je nog meer toffe samenwerkingen op je “bucketlist” staan?

Vorige week is mijn remix met Calvin Harris en Rihanna uitgekomen! Dit was natuurlijk een grote eer om te doen. Daarnaast staan er nog een aantal club platen klaar en ben ik alweer bezig met een aantal nieuwe dingen ;)

*Benieuwd naar deze nieuwe remix: https://www.youtube.com/watch?v=1n7VFsMVB1w

 

1 September sta je bij Proost in Breda achter de draaitafels, wat kunnen de mensen van jou verwachten?

We gaan er een feestje van maken! Breda is altijd lachen dus we gaan helemaal LOS! Ik heb er zin in!

 

Dat belooft een goed feestje te worden op 1 september tijdens de eerste Crazy Thursday van het schooljaar! Ben jij er ook bij?!

Wil je alvast in komen voor 1 september, check dan de SoundCloud: www.soundcloud.com/tonyjuniorofficial