Friday Night Live – Livemuziek op jouw vrijdagavond

01
feb
2017
Friday Night Live – Livemuziek op jouw vrijdagavond

Wil jij ook je weekend goed starten met een lekkere borrel en goede livemuziek?

Dan ben je bij Proost in Breda aan het goede adres. Elke vrijdagavond vanaf 21.00 u. kun je hier namelijk terecht voor Friday Night Live, jouw vrijdagavond met Livemuziek!

Elke vrijdagavond van 21.00 u. tot 00.00 u. kun je tijdens Friday Night Live genieten van Livemuziek van de Jongens van Je Weet Wel, ook wel bekend in Breda van Studio Dependance waar ze al meer dan 10 jaar een succesvol concept zijn op dinsdag en zondagavond. Als je de Jongens nog niet kent, dan leer je ze vrij snel kennen. Je kan namelijk de gehele avond jouw favoriete nummers aanvragen en zij spelen ze voor je! Dit doen de Jongens op hun eigen manier en met hun eigen instrumenten, zoals de piano en drum entertainment. Zo wordt jouw favoriete nummer een unieke uitvoering, een mooie ballad of wordt het in de mix gegooid met andere lievelingsnummers.

Heerlijke cocktails & gin-tonics

Tijdens Friday Night Live staan onze enthousiaste cocktailshakers ook voor jullie klaar. Zo kun je namelijk een stempelkaart kopen voor €15,- waarmee je maar liefst van drie verschillende cocktails of gin-tonics kan genieten. Deze worden aan de bar bereidt en op een unieke wijze aan tafel uitgeschonken. Uiteraard kun je ook een lekker biertje of wijntje bestellen!

Borrelen+

Omdat de vrijdagavond altijd een gezellige borrelavond is, mogen de lekkere hapjes ook niet ontbreken. Daarom ontvangen jij en je gezelschap tijdens Friday Night Live ook bijpassende hapjes voor bij jouw cocktail, gin-tonic of biertje!

Iets te vieren?

Wanneer je iets te vieren hebt, raden wij het zeker aan om naar Friday Night Live te komen. Elke vrijdagavond is er namelijk ook een champagne-moment, waarbij jij jouw reden om iets te vieren kan inleveren bij de Jongens. Zij zullen gedurende de avond één van de kaartjes trekken en daarmee ontvang je een heerlijke fles Moët Champagne om jouw momentje te vieren!

Aftrap naar jouw weekend

Heb jij na een gezellige borrel zin in een dansje? Friday Night Live met de Jongens van Je Weet Wel is van 21.00 u. tot 00.00 u. en daarna zullen de DJ en MC het van de jongens overnemen om jouw weekend goed af te trappen. Het podium zal verdwijnen en plaats maken voor de dansvloer, zo kun jij lekker met de voetjes van de vloer op de muzikale deuntjes van de dj tot in de late uurtjes!

Reserveren?

Het is tijdens Friday Night Live ook mogelijk om van te voren een tafel te reserveren voor jou en je gezelschap, stuur ons dan een FB berichtje of een mail en wij zorgen dat de tafel gereed staat. Uiteraard mag je ook gewoon vrijblijvend binnen lopen en genieten van de gezelligheid van Friday Night Live.

Tot vrijdag, Proost!