Borrelen

Kom ook gezellig borrelen in Breda!

Er is altijd wel een reden te bedenken om een goede borrel te organiseren. Bij Proost bieden we voor deze borrels verschillende mogelijkheden aan. We werken met verschillende arrangementen, maar u kunt vanzelfsprekend ook uw eigen wensen bij ons neerleggen zodat u kunt borrelen zoals u dat gewend bent. Ons doel is om uw zorgen over de organisatie weg te nemen, zodat u zelf en uw gasten een fantastische tijd bij ons hebben.

 

Jubileum of Reunie

Borrelen in de skybar

Tijd om een van je medewerkers in het zonnetje te zetten? Of het nu 1, 5 of 10 jaar is; Belangrijk om stil te staan bij de inzet van je medewerkers! We zorgen dat er voor de speechers een mooi podium staat en dat de bloemen overhandigd kunnen worden!

Organiseer jij een middelbare school reunie? Laat het ons weten! Sterke verhalen moeten gedeeld worden en we richten Proost zo in, dat iedereen zijn zegje kan doen en weer als vanouds met elkaar kan borrelen.

Verjaardag

Jouw verjaardag moet een groot feest worden en de jarige ben jij! Proost zal er alles aan doen om
daarvoor te zorgen. We kunnen met onze cocktails, vuurwerk en vriendelijke personeel je verjaardag tot een mooi feest maken. Je kunt kiezen voor een arrangement, maar mocht je zelf wensen hebben dan horen we dat natuurlijk graag.

Cocktails in Breda

Geslaagd!

Borrelen  met Vodka

De volgende stap in je leven! Ga je verder studeren of het echte grote mensen leven in? Daar hoef je je nu nog niet druk over te maken! Eerst maar eens vieren dat je jarenlang geploeterd hebt voor je toekomst.

Een goodbye naar al je leraren die je bakken met huiswerk meegaven of een laatste groet naar de schoolroosters en vroeg op staan…. Vergeet niet je ouders uit te nodigen, wel zo attent….

Familieborrel

Is het voor jullie moeilijk om iedereen op eenzelfde dag bij elkaar te krijgen? Daar brengen we verandering in. De mogelijkheden zijn eindeloos en we gaan Proost voor jong en oud helemaal geschikt maken voor die langverwachte reünie! Zo kun je verschillende arrangementen, workshops of proeverijen bij ons boeken. Voor ieder wat wils dus!

Borrelen met familie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag meer informatie aan  Maak afspraak!