BBQ op het dakterras

Geniet ook van een heerlijke BBQ op ons dakterras!

Wil jij ook genieten van een heerlijke barbecue op het dakterras samen met jouw gezelschap? Dat kan bij Proost in Breda! Proost biedt namelijk een heerlijke barbecue op maat aan op hun dakterras. De barbecue wordt samengesteld aan de hand van jouw wensen, zo kun je kiezen uit vlees, vis en vegetarisch en kun je de barbecue ook uitbreiden met een drankarrangement of workshop. Voor maar €21,50 p.p. kun je genieten van een de standaard barbecue (vlees / vis / vega).

 

BBQ Proost

BBQ op het dakterras

Ben jij gek op barbecueën en ben je benieuwd naar wat voor soort vlees wij aanbieden? Tijdens een barbecue op ons dakterras kun je genieten van kipsaté, worst van gevogelte, een heerlijke kalkoenburger en heerlijk mals 1/2 jaar gerijpt runderbiefstuk. Hiernaast serveren wij ook twee verschillende salades en uiteraard stokbrood met kruidenboter.

BBQ Vegetarisch

Wil jij liever de vegetarische variant van de barbecue proberen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! De vegetarische barbecue bestaat uit een heerlijke Gazpacho met een pittige Quorn spies, een notenhamburger van oesterzwam en een lekkere papillotten van witvis / zalm met geroosterde tomaatjes, knoflookboter en venkel afgeblust met witte wijn. Daarnaast serveren wij twee heerlijke salades en stokbrood met kruidenboter.

BBQ op het dakterras

BBQ Vis

BBQ op het dakterras

Aan de visliefhebbers hebben wij uiteraard ook gedacht! Tijdens de barbecue op het dakterras kun je als visliefhebber genieten van een Gazpacho met gerookte zalm, een heerlijke spies van gemarineerde garnalen, een vishamburger en een papillotten van witvis / zalm met geroosterde tomaatjes, knoflookboter en venkel afgeblust met witte wijn. Daarbij serveren wij twee verschillende salades en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Loopt na het lezen van de mogelijkheden bij jou ook het water in de mond? Boek dan snel een heerlijke barbecue voor jou en jouw gezelschap en geniet binnenkort van de verschillende barbecue gerechten!

BBQ op het dakterras

Boek nu jouw BBQ op het dakterras!

Reserveer!